Θάλασσα, Ουρανός & Ηρεμία.

Πολυτελής Προορισμός & Κυκλαδική Παράδοση

:
Contact Us
2
ΠΑΙΔΙΑ 0

Όταν οι παραδοσιακές Κυκλάδες συναντούν τη μοντέρνα αρχιτεκτονική

Τα διαμερίσματα Λασία δημιουργήθηκαν το 2019, με σκοπό να σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία διακοπών στο νησί της Άνδρου, ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η επιλογή της λέξης «Λασία» δεν είναι τυχαία καθώς πρόκειται για μία αρχαία ονομασία της Άνδρου και σημαίνει «γόνιμη γη». Η φυσική ομορφιά του νησιού χαρακτηρίζεται από το πράσινο τοπίο και το απέραντο γαλάζιο, στοιχεία που ρέουν άφθονα μέσα από τη πανοραμική θέα των διαμερισμάτων «Λασία».
Τοποθετημένα σε μία πολύ βολική θέση (δύο λεπτά μακριά από δύο παραλίες και ένα λεπτό μακριά από το κέντρο της Χώρας περπατώντας), τα διαμερίσματα Λασία αποτελούν τη πιο κομψή και ταυτόχρονα, πρακτική επιλογή διαμονής στην Άνδρο. Σχεδιασμένα έξυπνα, τα διαμερίσματα ξεχωρίζουν για τη παραδοσιακή και ταυτόχρονα μοντέρνα διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων. Επιλέξτε ένα από τα διαμερίσματα μας για τις διακοπές σας και με αυτό το τρόπο θα έχετε κάνει την ορθότερη επιλογή διαμονής, η οποία φυσικά σας αξίζει. Διότι η απόλαυση των διακοπών σας είναι η προτεραιότητα μας!

Γιατί να επιλέξετε τα διαμερίσματα «Λασία»

Τα διαμερίσματα «Λασία» προσφέρουν μία υψηλής ποιότητας, μοντέρνα αισθητική. Χαρακτηρίζονται από μίνιμαλ ύφος, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζονται πλήρως με τη παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.
Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα σε συνδυασμό με την απίστευτα βολική τους τοποθεσία
Tα διαμερίσματα βρίσκονται δύο λεπτά μακριά περπατώντας από δύο υπέροχες παραλίες και ένα λεπτό μακριά περπατώντας από το κέντρο της Χώρας, της πρωτεύουσας της Άνδρου
Κοντά σε αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και την τοπική αγορά
Contact Details
Χώρα, Άνδρος, Ελλάδα, 84500 +30 6973634600 [email protected]
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ