Χώρα, Άνδρος, Ελλάδα, 84500 +30 6973634600
LASIA ANDROS BOUTIQUE APARTMENT
LASIA APARTMENTS
 • 1. Lasia Luxury Suite

  Andros Apartment Lasia:

  Chora, Andros Island Greece 84500,

  +306972796767

 • 2. Andros Apartment Lasia

  Andros Apartment Lasia:

  Chora, Andros Island Greece 84500,

  +306972796767

 • 3. Lasia Boutique Apartment

  Lasia Boutique Apartment:

  Chora, Andros Island Greece 84500,

  +306973634600

POINTS OF INTEREST
 • 1. Kydonieos Foundation
 • 2. Museum of Contemporary Art Andros
 • 3. Archaeological Museum

Άνδρος, το νησί των τεχνών και των νερών

Το νησί της Άνδρου είναι το βορειότερο και το εγγύτερο νησί (από την Αθήνα) των Κυκλάδων. Η εγγύτητα αυτή έχει εδραιώσει το νησί σαν μία ιδανική επιλογή διακοπών τόσο για μικρής όσο και για μεγαλύτερης διάρκειας διακοπών. Τουλάχιστον δύο πλοία αναχωρούν κάθε μέρα από την Αθήνα (λιμάνι της Ραφήνας) προς την Άνδρο και το ταξίδι μπορεί να διαρκέσει από 1.5 μέχρι 2 ώρες. Η Ραφήνα βρίσκεται πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας είναι πολύ εύκολη είτε με λεωφορειακή γραμμή είτε με ταξί τόσο από το Αεροδρόμιο όσο και από το κέντρο της Αθήνας (Πεδίον του Άρεως). Προκειμένου να φθάσετε από το λιμάνι της Άνδρου (Γαύριο) στη Χώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη τοπική λεωφορειακή συγκοινωνία του νησιού, το ΚΤΕΛ Άνδρου( η οποία έχει συχνά δρομολόγια για τα χωριά), να νοικιάσετε αμάξι ή εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσετε ταξί. Το νησί συνδέεται επίσης και με άλλους γνωστούς προορισμούς (Τήνος, Μύκονος και Σύρος) και αποτελεί την ιδανική βάση για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση σας στις Κυκλάδες.

Η Άνδρος διαθέτει τις από πιο ποικίλες, καθαρές παραλίες σε ολόκληρο το Αιγαίο πέλαγος. Οι μεγάλες αμμώδεις ή βραχώδεις παραλίες, είναι ιδανικές για ξεκούραστες βουτιές το καλοκαίρι. Ευλογημένη με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά, η Άνδρος είναι το πιο πράσινο νησί των Κυκλάδων και για αυτό το λόγο, τα πράσινα βουνά και οι μικροί καταρράκτες αποτελούν ιδανικά αξιοθέατα τους χειμερινούς μήνες.

Σημαντικές Αποστάσεις

Λιμάνι Γαυρίου: 33 χλμ
Παραλία «Νειμποριό»: 0,3 χλμ
Παραλία «Παραπόρτι»: 0,3 χλμ
Αστυνομία: 0,2 χλμ
Σούπερ Μάρκετ: 0,1 χλμ
Εστιατόρια/ Καφετέριες: 0,1 χλμ
Μουσεία της Χώρας: 0,1 χλμ
Κέντρο της πόλης: 0,1 χλμ
Κέντρο υγείας: 0,2 χλμ
Φαρμακείο: 0,1 χλμ
Just a few more things..!
The different island of Andros
As many times as Andros is proposed as an ideal holiday destination, are not enough! Beyond the usual general information about this island, there are so many hidden gems to discover. Firstly, it stands out for its Cycladic and at the same time, classy architecture of its buildings. Andros island is famous for the wide variety of its beaches (unusual for a Cycladic island), the pure, crystal clear waters and for the big green scenery. The rich history which starts from the Mycenaean times or even earlier and it can be easily seen by the incredible paths that are maintained until today! All the above facts and many more unrevealed secrets, convert the island into a magical heaven that is waiting for you to discover it!